Ik werk volledig op maat van jouw bedrijf een halve of volledige dag workshop uit waarin ieder zijn persoonlijk talent naar voren kan laten komen.

Nadien brengen we deze talenten samen en kan jouw team een stevige verbinding aangaan en van hieruit samen groeien zodat negatieve stress op de werkvloer verleden tijd wordt.

Laat jouw bedrijf groeien in zijn kracht vanuit ieder zijn persoonlijk talent!

Wat kan er aan bod komen tijdens de workshop?

 • Spiegel- en natuurcoaching: de natuur heeft ons zoveel te vertellen en hierin ontdek je jouw persoonlijke kracht. Ik begeleid jou en je team in de ontdekking van ieder zijn natuurlijke spiegel.
 • Meditatievormen en yoga: 5-elementen yoga, bewust ademen, mindfulness, klank-, geuren- en wandelmeditaties
 • Energie opwekkende oefeningen: korte oefeningen die de energie door jouw lichaam laten stromen waardoor je stress los kan laten. Jouw lichaam en geest worden geherprogrammeerd in een ontspannen staat.
 • Ontspanning en relaxatie: soundhealing en klankschalenbad.
Waarom een workshop voor jouw bedrijfsteam?

Bedrijven maken hogere kosten omwille van ziekteverzuim, burn-outs, toenemende stress en werkdruk, gebrek aan persoonlijke motivatie en concentratieproblemen wat onderzoek heeft aangetoond!

Vandaag staan bedrijven meer dan ooit onder druk om de concurrentie de baas te kunnen. Hoe blijf je jouw werknemers motiveren in een wereld die steeds sneller verandert en meer werkdruk geeft?
Technologie wordt steeds belangrijker maar investeer je ook voldoende in jouw mensen?

Goede werknemers zijn de basis van de groei van je bedrijf. Behoud ze en trek nieuwe talenten aan die je verkiezen omwille van de aandacht op persoonlijke ontwikkeling en welzijn.

Laat jezelf inspireren om meer te zijn dan een bedrijf waar het loon maandelijks wordt opgetrokken en laat jouw team groeien in hun kracht!

Onderzoek toont aan dat investeren in het welzijn van je personeel zorgt voor:

 • Betere communicatie en productiviteit
 • Meer tevredenheid
 • Hogere concentratie
 • Talenten behouden en aantrekken
 • Stijgende motivatie
 • Verhoging creativiteit
 • Daling kosten ziekteverzuim

Voor meer info en prijzen ontvang ik graag een telefoontje (+32470.89.76.99) of mail via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Workshop in groep

Ik begeleid workshops in kleine groepen waarbij er extra aandacht aan jouw persoonlijke groei wordt gegeven. Tijdens de workshop ontstaat een verbindende groepsenergie waarbij jouw ware essentie stevig in jezelf kan verankeren.

Verder lezen...

Workshops voor bedrijfsgroepen

Wil jij jouw team krachtiger maken en meer verbinding schenken? Wil jij het ziekteverzuim binnen jouw bedrijf sterk verminderen? Boek dan een workshop bij Aiyana en laat de talenten van ieder personeelslid naar voren komen waardoor deze krachten als team gebundeld kunnen worden.

Verder lezen...

Workshops individueel

Wil je liever een workshop privé volgen? Ook dat kan, in de praktijkruimte van Aiyana of bij jouw thuis. Je kan kiezen uit dezelfde thema’s als deze voor een groep.

Verder lezen...