Voel jij je niet goed in je vel? Ben je angstig, onzeker, nerveus, pieker je veel,…?

Dan zijn Bachbloesems misschien wel iets voor jou!

De Bachbloesemstincturen werden in de eerste helft van de 20 ste eeuw ontwikkeld door dr. Edward Bach.
Door te genezen van een ernstige ziekte bewees hij hoe bepalend ons denken en voelen is voor onze gezondheid.
Vanuit zijn verbondenheid met de natuur ontwikkelde hij in totaal 38 geneeskrachtige bloesemtincturen die overeenstemmen met 38 gemoedstoestanden. Deze tincturen werken energetisch en herstellen het evenwicht van negatieve gedachten en gevoelens.

Als bachbloesemtherapeut is het vooral belangrijk om aan de hand van een kennismakingsgesprek inzicht te verwerven in jouw persoonlijkheidstype.

Van daaruit kunnen we samen zien welke gemoedstoestanden uit evenwicht zijn en deze weer harmoniseren d.m.v. de passende bloesemtinctuur.
Deze persoonlijk samengestelde bloesemtinctuur krijg je mee in een flesje en hiervan druppel je een bepaalde hoeveelheid op je tong verspreid over de dag.

De duur en de hoeveelheid van het gebruik is afhankelijk van persoon tot persoon.

Onze huisdieren zijn eveneens gebaat bij bachbloesemtherapie wanneer zij bepaalde gedragingen uiten zoals angst, agressie, nervositeit,… Je druppelt de tinctuur bij jouw huisdier rechtstreeks op de tong of je kan het aan het drinkwater toevoegen in acute gevallen.

Advies van 60 min: € 50, excl. Tincturen
Vervolgconsult van 30 min: € 25 of 60 min: € 50
Flesje tinctuur: € 15

Aromatherapie

Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde waarbij gebruik wordt gemaakt van etherische of essentiële oliën van kruiden, bloemen en andere plantendelen.

Verder lezen...

Chakratherapie

Chakratherapie of -healing is een holistische geneeswijze die de harmonie tussen onze geest, ons voelen en ons fysieke lichaam bevordert.

Verder lezen...

Bachbloesems

Voel jij je niet goed in je vel? Ben je angstig, onzeker, nerveus, pieker je veel,…?
Dan zijn Bachbloesems misschien wel iets voor jou! De Bachbloesemstincturen werden in de eerste helft van de 20 ste eeuw ontwikkeld door dr. Edward Bach.

Verder lezen...

Edelsteentherapie

Edelstenen bezitten net zoals de mens en het dier een sterk engergieveld waarbij de energetische trilling van deze stenen een positieve invloed kan hebben op het fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveau van het lichaam.

Verder lezen...

Klankschalen

Het lichaam en de geest reageren op geluiden en trillingen. Het lichaam resoneert met de trillingen van de klankschalen. Deze klankmassage zorgt voor ontspanning en brengt zo jouw lichaam en energie terug in balans.

Verder lezen...