Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde waarbij gebruik wordt gemaakt van etherische of essentiële oliën van kruiden, bloemen en andere plantendelen.

Aromatherapie wordt vooral ingezet bij klachten zoals stress, angst en slapeloosheid maar de etherische oliën kunnen eveneens ingezet worden bij lichamelijke klachten zoals misselijkheid, wondjes, spierpijnen,…

Als aromatherapeut tracht ik de fysieke en mentale klachten zowel bij mens en dier te ondersteunen waardoor deze na verloop van tijd zelfs kunnen verdwijnen.

Aromatherapeuten gebruiken een holistische benadering wat betekent dat zij het totaal (lichaam en geest) aan mens en dier behandelen.

Etherische oliën kunnen opgenomen worden via de huid d.m.v. massage, inwendig, via een diffuser,…
Experimenteer niet zomaar zelf bij het gebruik van etherische oliën maar laat je begeleiden door een aromatherapeut.

Advies van 30 min: € 25, 60 min: € 50 of € 75 voor 90 min, exclusief etherische oliën

Er kan eveneens een workshop aromatherapie 1 op 1 of in groep gegeven worden!
Neem gerust contact op voor meer informatie.

Aromatherapie

Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde waarbij gebruik wordt gemaakt van etherische of essentiële oliën van kruiden, bloemen en andere plantendelen.

Verder lezen...

Chakratherapie

Chakratherapie of -healing is een holistische geneeswijze die de harmonie tussen onze geest, ons voelen en ons fysieke lichaam bevordert.

Verder lezen...

Bachbloesems

Voel jij je niet goed in je vel? Ben je angstig, onzeker, nerveus, pieker je veel,…?
Dan zijn Bachbloesems misschien wel iets voor jou! De Bachbloesemstincturen werden in de eerste helft van de 20 ste eeuw ontwikkeld door dr. Edward Bach.

Verder lezen...

Edelsteentherapie

Edelstenen bezitten net zoals de mens en het dier een sterk engergieveld waarbij de energetische trilling van deze stenen een positieve invloed kan hebben op het fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveau van het lichaam.

Verder lezen...

Klankschalen

Het lichaam en de geest reageren op geluiden en trillingen. Het lichaam resoneert met de trillingen van de klankschalen. Deze klankmassage zorgt voor ontspanning en brengt zo jouw lichaam en energie terug in balans.

Verder lezen...