Therapie

Elke therapie die ik aanbied —zoals de bachbloesem-, aroma-, chakra- en edelstenentherapie— vertrekt vanuit dezelfde intenties, namelijk: rust, balans, geluk en een goede gezondheid vinden voor jou.

Ik begeleid jou in de zoektocht naar de geschikte therapie die jou de nodige balans in lichaam en geest kan geven.

Therapie online

Kan jij je moeilijk verplaatsen en wil je graag ondersteuning om stress los te laten?

Dan kan een therapie sessie op maat voor jou ook online plaats vinden. Nadien kunnen indien gewenst de natuurlijke en ondersteunende middelen bij Aiyana aangekocht worden.

Aromatherapie

Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde waarbij gebruik wordt gemaakt van etherische of essentiële oliën van kruiden, bloemen en andere plantendelen.

Verder lezen...

Chakratherapie

Chakratherapie of -healing is een holistische geneeswijze die de harmonie tussen onze geest, ons voelen en ons fysieke lichaam bevordert.

Verder lezen...

Bachbloesems

Voel jij je niet goed in je vel? Ben je angstig, onzeker, nerveus, pieker je veel,…?
Dan zijn Bachbloesems misschien wel iets voor jou! De Bachbloesemstincturen werden in de eerste helft van de 20 ste eeuw ontwikkeld door dr. Edward Bach.

Verder lezen...

Edelsteentherapie

Edelstenen bezitten net zoals de mens en het dier een sterk engergieveld waarbij de energetische trilling van deze stenen een positieve invloed kan hebben op het fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveau van het lichaam.

Verder lezen...

Klankschalen

Het lichaam en de geest reageren op geluiden en trillingen. Het lichaam resoneert met de trillingen van de klankschalen. Deze klankmassage zorgt voor ontspanning en brengt zo jouw lichaam en energie terug in balans.

Verder lezen...