Lieve mensen en dieren, welkom op de website van Aiyana!

Mijn naam is An Dehaese, 38 jaar en ik woon samen met mijn lieve man en dierenfamilie in Sint-Truiden. Mijn missie is om mensen te begeleiden naar hun innerlijke rustpunt, hun ware natuur en om de dieren een stem te geven. Vanuit mijn interesse voor dieren en alles wat met de natuur te maken heeft, ben ik in 2001 met de opleiding natuurgids gestart.

Als kind en later als tiener voelde ik me niet goed in mijn vel, werd ik gepest en voelde me niet begrepen. Ik lag helemaal in de knoop met mezelf en de stress stapelde zich op waardoor ik me constant vermoeid voelde en veel sliep.

Jaren later ontdekte ik een boek over hoogsensitiviteit en vielen de puzzelstukjes langzaam in elkaar. Ik begon mezelf te (h)erkennen en zocht holisitische therapieën om mezelf beter te begrijpen en alles een plaats te geven.

Ik volgde mijn passie in de dierenwereld en startte in 2017 met de opleiding ethologie van de hond, kat en konijn bij Toscanzahoeve in Aarschot. Daar volgde ik eveneens bachbloesem-, aroma- en chakratherapie. Hier volgde ik ook de korte opleidingen meditatie, mindfulness, sjamanisme, spiegeling met dieren en de natuur, dierencommunicatie en coaching.

Meditatie en het sjamanisme hielpen me nog dieper in mijn zelfreflectie te gaan en zo ontdekte ik mijn missie; ‘mensen begeleiden naar hun ware zelf, hun natuur’ & ‘dieren een stem geven’.

Vaak vinden mensen zelfliefde banaal, niet nodig, maar dit is de basis van pure liefde; jezelf graag zien en dan pas kan je de liefde verspreiden naar anderen.

Ik kan na mijn hele traject door zwommen te hebben, vandaag echt zeggen;

“IK ZIE MEZELF GRAAG EN DRAAG MIJN PUUR LICHT OVER AAN JOU”

In 2019 startte ik mijn onderneming in bijberoep maar het voelde nog niet compleet.

Ik begon me meer in meditatie en sjamanisme te verdiepen. Hierdoor begon de energie en creativiteit vlot te stromen waardoor ik meer duidelijkheid kreeg en concrete plannen kon maken hoe mensen en dieren te begeleiden.

Ik mocht mooie ‘teachings’ ontvangen van verschillende sjamanen en healers vanuit diverse hoeken uit de wereld. Het werd steeds duidelijker dat ik op aarde ben om licht en liefde te verspreiden over de natuur met daarin de mensen, dieren, bomen en planten.

Het sjamanisme heeft betrekking op het herstellen van onze natuurlijke staat van zijn in verbinding en evenwicht met de wereld rondom ons.

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om je goed te voelen. Hierdoor ben ik gedreven om jou te ondersteunen in het herstellen van je innerlijk evenwicht zodat jij steeds meer van jezelf kunt houden en helemaal in je eigen unieke kracht gaat staan.

“De natuur brengt me thuis bij mezelf waardoor ik op mijn gevoel kan vertrouwen om jou samen met jou huisdier te begeleiden om emotionele balasten af te werpen en zo tot een gezonde balans in lichaam en geest te komen.”

“De energie van een groep mensen samen geeft mij de kracht en mooie inzichten waardoor ik jullie kan begeleiden in de informatie die de natuur ons geeft zodat je in het dagelijkse leven bij jouw rustpunt kan blijven”

Hartegroet

An

Waarom voor Aiyana kiezen?

Omdat:

  • Iedere sessie is uniek en persoonlijk
  • Holistische visie in balans met wetenschappelijke onderbouwing
  • Verbinding met de natuur (sessies in de natuur en op locaties in de buurt van de coachees)
  • Open communicatie in liefdevolle en veilige omgeving
  • 1 op 1 coaching of coaching in groep
  • Totaal pakket; coaching sessie en mogelijkheid tot aankoop natuurlijke en ondersteunende middelen
  • Extra diepgang via maandelijkse meditatie en soundhealing
  • Afstemming innerlijke kracht en intuïtie
  • Balans tussen lichaam, geest en ziel

"Je bent volledig ontspannen na een meditatie, je bent opgeladen, vol energie en nog zoveel meer…
An is zeer geduldig, luistert ontzettend goed en geeft goede tips mee.
HET IS SUPER!!! Ook mijn dochter van 12 jaar is telkens zeer enthousiast!
Veel liefs Annemie en co. Namasté 🙏🦉"

"Wat een schatje ben je toch.

Heerlijke olie… geen vraag is je teveel… en als kers op de taart een leuke steen cadeau.

Je doet dat goed An… en het is je zo gegund.

Liefs Angelique Dusar"


"Dankzij het deskundige advies van jou en in combinatie met heel veel geduld en zeker de etherische oliën is onze lieve vriendje er weer helemaal bovenop!

Dank je wel Anneke 😘"


"Ik ben bij een fantastische dame geweest die me blij gemaakt heeft.

Een echte aanrader en ik ga zeer zeker terug gaan.

An dikke duim
Jessy