Spirit Healing

Voel je jou erg vermoeid? Ben je mentaal uitgeput? Ervaar je fysieke pijnen? Voel je jou angstig en onzeker? Word je overweldigd door stress?…

Ik kijk naar jou als mens in zijn geheel.  Ik zie jouw lichaam, jouw emoties en jouw ziel.  Ik zie waar het niet stroomt en wat er nodig is om dat weer vrij te maken.

En zo bewandelen we stap voor stap het pad van genezing, met als doel dat jij mag worden wie je in essentie bent.

Tijdens een sessie gaan we eerst via gesprek op zoek naar de intentie die in beweging gezet dient te worden.

Nadien ga ik onder leiding van mijn sjamanendrum en mijn handen aanvoelen waar de blokkades in jouw lichaam zitten zodat deze getransformeerd kunnen worden naar verlichting.

Reiki behandeling

Reiki is een Japanse geneeswijze, een spirituele manier om te helen.  Je kan de vertaling van het woord Reiki benoemen als ‘Universele Levensenergie’.

De Reiki energie is een spirituele kracht die er altijd is geweest en waaruit wij allemaal bestaan. Mikao Usui wordt gezien als de herontdekker en grondlegger van de (zelf) genezende methode Reiki.

De officiële naam is dan ook Usui Shiki Ryoho, of in het Nederlands het Usui systeem van natuurlijk genezen.

Deze helingsmethode werkt op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.  Het stimuleert het zelfgenezend vermogen.

Het mooie is dat Reiki niet werkt via vaste patronen, het doet wat op dat moment het beste is voor jou. Reiki zorgt ervoor dat de verbinding met de universele energie hersteld wordt.

Een Reiki therapeut helpt je om de energie weer vrij te laten stromen, blokkades op te ruimen om plaats te maken voor groei en levenskracht.

Het vult tekorten aan en herstelt de balans.

Na een kennismakingsgesprek mag u, met de kleren aan, op de behandeltafel gaan liggen. Draag comfortabele en loszittende kleding zodat de energie makkelijker kan stromen tijdens de behandeling.

Vervolgens zal de universele energie met gebruik van mijn handen op verschillende plaatsen van jouw lichaam doorgegeven worden.

Soundhealing:

Ik begeleid jou in meditatie naar een innerlijke reis van bewustwording via de instrumenten zoals de sjamanendrum, klankschalen, ratels, koshi, rainstick, sansula,…

De trillingen van deze klanken resoneren met jouw lichaam en dringen diep tot in jouw cellen door waardoor er transformatie en healing kan ontstaan.

Zo kan losgelaten worden wat jou niet meer dient.

Deze soundhealing kan zowel 1 op 1 als in groep plaats vinden in de gezellige ruimte van Aiyana, bij jouw thuis of op een unieke locatie.

Sessie 1 op 1 van 60 min is € 50, vervolgsessie mogelijk van 30 min: € 25

Maandelijks organiseer ik Soundhealing avonden in kleine groep rond een bepaald thema zoals de volle of nieuwe maan, Keltische feesten, totemdieren, kristallen,…

Al deze avonden worden met liefde, licht en verbinding neergezet en zijn elke keer anders. De Soundhealing gaat steeds op een unieke locatie door zoals een Siberische yurt, in het midden van de natuur als ook in een rustgevende tuin.

Alle data kan je terugvinden op de kalender en op de Facebookpagina van Aiyana begeleiding voor mens en dier.

Bijdrage voor een Soundhealing in groep van 2u is € 35

Online Spirit healing

Is een live sessie vanwege omstandigheden niet mogelijk?
Dan is een Spirit healing van op afstand ook mogelijk via verschillende online platforms.

Dit is praktisch als je bijvoorbeeld geen wagen hebt, ziek bent of verder weg woont.

De kwantumfysica leert ons dat alles uit licht, energie en informatie bestaat waarin we allemaal met elkaar verbonden zijn. Je kent het waarschijnlijk wel; je denkt juist aan iemand en die belt je. Of je wandelt een kamer binnen en je merkt een bepaalde sfeer op.

Een healing van op afstand werkt eigenlijk juist hetzelfde.

Ik bied een online Spirit healing sessie zowel 1 op 1 als in groep aan.

Healing vanop afstand voor jezelf en/of je huisdier
Bijdrage: 1 op 1 → € 50 per uur of € 25 voor 30 min
Voor je huisdier → € 45 per uur of € 22.50 voor 30 min