Coaching

“De natuur brengt me thuis bij mezelf waardoor ik op mijn gevoel kan vertrouwen om jou te begeleiden zodat je emotionele balasten kan af werpen en zo tot een gezonde balans in lichaam en geest te komen.”

Als spiegel- en natuurcoach kan ik jou ook samen met jouw huisdier begeleiden zodat je jou bewust wordt van de spiegels die jouw huisdier je laat zien. Hierdoor ontvang je inzichten die jou helpen bewuster van jezelf te worden en volledig in het leven aanwezig te zijn.

Deze sessies kunnen in de praktijk van Aiyana, bij jouw thuis of in de natuur plaats vinden.

Een coaching sessie kan zowel 1 op 1 als in groep plaats vinden.

“De energie van een groep mensen samen geeft me de kracht en mooie inzichten waardoor ik jullie kan begeleiden in de informatie die de natuur ons geeft zodat je in het dagelijkse leven bij jouw rustpunt kan blijven.”

Spiegelcoaching

Bij spiegelcoaching maak je gebruik van de natuur, een (huis)dier, bepaalde voorwerpen zoals kaarten of een spiegel,… om situaties te ontrafelen en je kracht zichtbaar te maken. Je ontdekt de beste versie van jezelf, met alles wat daar bij hoort.

Verder lezen...

Natuurcoaching

Natuurcoaching is coaching in de natuur waarbij niet alleen de coach, maar ook de natuur jou begeleidt en ondersteunt. De natuur brengt je in contact met jouw ware natuur en innerlijke wijsheid. Je komt in een intuïtieve flow.

Verder lezen...